Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsexamen CBR                                                 

 

Inschrijven examen CBR

Je doet het examen bij het CBR.

Het grote voordeel van het CBR is het veelvoud aan examenplaatsen. Op 20 plaatsen is het mogelijk om je vaarbewijsexamen af te leggen.

Het is een beeldschermexamen en je hoeft hiervoor geen deskundige te zijn. Het examen is zeer overzichtelijk en goed te volgen voor  iedereen.

Beide vaarbewijsexamens staan los van elkaar. Normaliter kies je eerst voor het examen vaarbewijs 1 en later voor vaarbewijs 2. Je mag evenwel ook eerst het vaarbewijs 2 examen afleggen en op een ander moment het vaarbewijs 1 examen. Slaag je voor vaarbewijs 2 maar niet voor vaarbewijs 1, dan krijg je een certificaat vaarbewijs 2. Haal je later vaarbewijs 1, dan krijg je op dat moment het complete vaarbewijs.

Examen aanvragen

Dagelijks en af en toe ook op zaterdag  kun je het examen vaarbewijs 1 of 2 afleggen. Het nederlands vaarbewijs is een internationaal vaarbewijs waarmee je in heel Europa mag varen.  Het examen vraag je aan bij mijn CBR met je DigiD.  Als je niet in het bezit bent van een DigiD kun je het examen ook schriftelijk aanvragen.E-mailen
Bellen
Map
Info