Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsspecialist Waterland en Omstreken

Wie zijn wij

Wij zijn 25 jaar actief in het verzorgen van cursussen voor vaarbewijs 1 (KVB1) en vaarbewijs 2 (KVB2). Wij werken nauw samen met VBO (VaarBewijsOpleidingen Nederland), de grootste opleider van Nederland. Onze cursisten komen niet alleen uit Edam-Volendam, maar ook vanuit omliggende plaatsen zoals Amsterdam-Noord, Ilpendam, Broek in Waterland, Monnickendam, Purmerend, Beemster, Zaandam, Oosthuizen tot en met de omgeving van Hoorn en Enkhuizen.

Bij ons staat kwaliteit van opleiding en servicegerichtheid naar de cursist op de eerste plaats. Ons doel is je zo snel mogelijk te laten slagen voor het vaarbewijsexamen.  


VBO erkende vaarbewijsopleiding, lid van VIOK

Wij zijn als vaarbewijsopleider aangesloten bij de VIOK (Vereniging Instructeurs Opleidingen Kleinvaarbewijs). Via VIOK, CBR en VBO worden wij tijdig geinformeerd over nieuwe lesstof en aangepaste exameneisen. Wij houden je in de lessen hiervan op de hoogte en het lesmateriaal wordt daarop jaarlijks aangepast.

Je docent is in het bezit van vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 en marifonie en heeft 25 jaar les gegeven in vaarbewijs 1 en 2 voor zowel particulieren als bedrijven.

Na 25 jaar vaarbewijsopleidingen hebben wij besloten onszelf wat meer vrije tijd te gunnen. Daarom zijn wij halverwege mei 2022 gestopt met onze klassikale groepsopleidingen van 4 cursusavonden (van elk 3 uur). Op dit moment kun je bij ons alleen nog terecht voor een online opleiding vaarbewijs 1 of 2 en voor individuele privé-lessen, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een examen. Vooral met de navigatievraagstukken van vaarbewijs 2 hebben cursisten vaak extra ondersteuning nodig. Een prive-les kan daarin een oplossing zijn.

E-mailen
Bellen
Map
Info