UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs zelfstudiepakket

Zelfstudie Vaarbewijs 1

Het zelfstudiepakket Vaarbewijs 1 bestaat uit het cursusboek "Studiewijzer Vaarbewijs 1 en 2" plus de daarbij behorende online examentrainer Vaarbewijs 1. De examentrainer werkt op alle systemen (windows, apple, mac) en op alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC). U kunt met de examentrainer Vaarbewijs 1 gedurende 4 maanden onbeperkt vragen oefenen en proefexamens maken. De memotrainer selecteert voor u de vragen die u regelmatig fout beantwoordt.   


Prijs

Zelfstudiepakket Vaarbewijs 1: 45 euro.


Zelfstudie Vaarbewijs 2

Voor de zelfstudie Vaarbewijs 2 heeft u voldoende aan de online examentrainer Vaarbewijs 2 (prijs 25 euro), ervan uitgaande dat u al beschikt over de Studiewijzer Vaarbewijs 1 en 2. Bij Vaarbewijs 2 ligt de nadruk op koersberekeningen en koersen in de kaart tekenen.


Zelfstudie Vaarbewijs 2 incl.1 lesavond koersberekeningen

U kunt bij de zelfstudievariant Vaarbewijs 2 als extra ook gebruik maken van een lesavond (3 uur) waarbij de docent een toelichting geeft op de opgaven die u als zeer lastig heeft ervaren. In plaats van 25 euro betaalt u dan in totaal 80 euro.


Klik  Contact / aanmelding om dit zelfstudiepakket te bestellen of bel 0299-367720.

Varen zonder vaarbewijs
De boetes op het water  voor het varen zonder vaarbewijs zijn in 2017 niet verhoogd. De bestuurder van een snelle boot die even denkt dat kan nog wel zonder vaarbewijs, riskeert een boete van maar liefst 550 euro.

 

Zaterdagcursus vaarbewijs 1
De laatste opleiding vaarbewijs 1 voor de zomer 2018: 14 en 28 april. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur  incl. lunch. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 


Avondopleiding vaarbewijs 1
Op 7 maart 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Het is de laatste avondopleiding vaarbewijs 1 voor  het zomerseizoen 2018.

Meer info: zie  Vaarbewijs 1 avondopleiding