UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs online cursus

Vaarbewijs onlinecursus

Onze online cursus vaarbewijs is een complete opleiding met heldere lessen en veel oefenvragen. De online cursus vaarbewijs werkt op alle systemen (windows, apple, mac.) en alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC).

De online cursus Vaarbewijs heeft een gratis trainingsapp waarmee vele vragen en examens geoefend kunnen worden. .


Studieduur online cursus vaarbewijs

U heeft 4 maanden onbeperkt toegang tot de cursus. De cursus Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen en bij elke les zitten ongeveer honderd vragen. Hetzelfde geldt voor de cursus Vaarbewijs 2.


Prijs online cursus vaarbewijs

De online cursus Vaarbewijs 1 of Vaarbewijs 2 kost 69 euro. Nadat het bedrag op onze bankrekening is overgemaakt ontvangt u binnen 2 werkdagen via VBO de inlogcode.


Studiemateriaal online cursus vaarbewijs

Het cursusboek Studiewijzer Vaarbewijs 1 en 2 (prijs € 21,95) zit digitaal in de cursus verwerkt. Als aanbieding 2017 is ook het papieren cursusboek bij de online cursus inbegrepen.

Bij Vaarbewijs 2 heeft u ook een passer en plotter (koersliniaal) nodig (setprijs 20,50 euro). Deze set is niet bij de prijs van de online cursus Vaarbewijs 2 inbegrepen.

Varen zonder vaarbewijs
De boetes op het water  voor het varen zonder vaarbewijs zijn in 2017 niet verhoogd. De bestuurder van een snelle boot die even denkt dat kan nog wel zonder vaarbewijs, riskeert een boete van maar liefst 550 euro.


Zaterdagcursus vaarbewijs 1
De laatste opleiding vaarbewijs 1 voor de zomer 2018: 14 en 28 april. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur  incl. lunch. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

   

Avondopleiding vaarbewijs 1
Op 7 maart 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Het is de laatste avondopleiding vaarbewijs 1 voor  het zomerseizoen 2018.

Meer info: zie  Vaarbewijs 1 avondopleiding