UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs dagopleiding

Twee zaterdagochtenden                

U heeft geen tijd om s'avonds de Vaarbewijsopleiding klassikaal  te volgen. Dan is deze nieuwe dagopleiding iets voor u. In twee zaterdagochtenden van 10.00 uur tot 14.00 uur wordt de benodigde theorie voor het vaarbewijs 1 of Vaarbewijs 2 doorgenomen en thuis beschikt u over het VBO cursusboek Vaarbewijs 1 en 2 om u verder voor te bereiden op het examen.


Cursusgroep maximaal 6 personen

Deze dagopleiding Vaarbewijs geven wij in onze eigen leslocatie te Volendam of in uw eigen lokatie. In onze eigen leslocatie bestaat de lesgroep uit maximaal 6 personen. In uw eigen  leslocatie bepaalt u als team zelf hoeveel cursisten meedoen. De dagcursus is voor u een bijzondere mogelijkheid om in een klein gezelschap snel het Vaarbewijs 1 en/of Vaarbewijs 2 te halen.


Betere verwerking lesstof

Wij kiezen bewust voor 2 zaterdagen van 4 uur elk omdat de ervaring leert dat het niet mogelijk is om in één zaterdag 8 uur lang geconcentreerd de lesstof tot u te nemen. Spreiding over twee zaterdagen is beter om de lesstof te laten bezinken en biedt u ook de mogelijkheid om vragen over de theorie van de 1e zaterdag op de 2e zaterdag aan de docent te stellen.

Prijs voor de lessen op de twee zaterdagen: 160 euro per persoon (hierbij is de lunch inbegrepen).


Cursusdata zaterdagopleiding Vaarbewijs 1

In onze eigen leslokatie: 14 en 28 april 2018.

De laatste dagcursus  vaarbewijs 1 voor de zomer 2018.


Cursusdata zaterdagopleiding Vaarbewijs 2

In onze eigen leslokatie: nader te bepalen.

 

Avondopleiding Vaarbewijs 2

Op 9 mei 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Meer info: klik  Vaarbewijs 2 avondopleiding 

 

Zaterdagcursus vaarbewijs 1
De laatste opleiding vaarbewijs 1 voor de zomer 2018: 14 en 28 april. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur  incl. lunch. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Avondopleiding vaarbewijs 1
Op 7 maart 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Het is de laatste avondopleiding vaarbewijs 1 voor  het zomerseizoen 2018.

Meer info: zie  Vaarbewijs 1 avondopleiding