UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs Privé

Privéles vaarbewijs, snel en effectief

Gaat u binnenkort examen Vaarbewijs 1 of Vaarbewijs  2 afleggen en begrijpt u bepaalde onderdelen van de leerstof niet of onvoldoende, dan kunt u overwegen één of meerdere uren privéles vaarbewijs te nemen. Dat kan bij u thuis of in onze eigen leslocatie te Volendam. Het aantal uren is uw eigen keus. 

 

Tijdens de privé-les kunnen de knelpunten die u ervaart nog eens worden doorgesproken. Onze ervaring is dat één of twee uur extra uitleg van bepaalde lastige koers- en positieberekeningen (op de Waddenzee) bij Vaarbewijs 2 bijzonder verhelderend kunnen zijn en doorslaggevend voor het examenresultaat.

 

Het tarief per uur is 40 euro incl. BTW, uitgaande van 1 persoon. Neemt ook een 2e persoon deel aan de privé-les dan is het tarief voor de 2e persoon 30 euro per uur.   

Als wij bij u thuis komen zijn de voorrijkosten v.v. 25 eurocent per km, gerekend vanaf Volendam.
 

Zaterdagcursus vaarbewijs 1
De laatste opleiding vaarbewijs 1 voor de zomer 2018: 14 en 28 april. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur  incl. lunch. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Vaarbewijs halen

Onze mogelijkheden:

klassikale avondopleiding (4 avonden), zaterdagopleiding (2 zaterdagen van 10.00 uur  tot 14.00 uur)), online  cursus, schriftelijke cursus, privé-opleiding, opleiding op uw locatie. Kortom op de manier die het beste bij u past.

Avondopleiding vaarbewijs 1
Op 7 maart 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Het is de laatste avondopleiding vaarbewijs 1 voor  het zomerseizoen 2018.

Meer info: zie  Vaarbewijs 1 avondopleiding