UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs II zelfstudiepakket


Het zelfstudiepakket Vaarbewijs II bestaat uit de online examentrainer Vaarbewijs II plus gratis app. plus memotrainer. Het cursusboek "Studiewijzer Vaarbewijs I en II" heeft u al verkregen bij (het zelfstudiepakket) Vaarbewijs I.

De examentrainer werkt op alle systemen (windows, apple, mac) en op alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC).

U kunt met deze examentrainer gedurende 4 maanden onbeperkt vragen oefenen en proefexamens maken. Ook kunt u met de gratis app gebruik maken van de memotrainer. De memotrainer selecteert voor u de vragen die u regelmatig fout beantwoordt. Via de memotrainer krijgt u regelmatig de voor u lastige vragen op uw smartphone net zolang tot u deze juist beantwoordt.

Ervan uitgaande dat u al beschikt over het cursusboek betaalt u voor de online examentrainer 20 euro. Aangezien bij Vaarbewijs II de nadruk ligt op koersberekeningen en koersen in de kaart tekenen is ondersteuning door de docent per mail/telefoon weinig zinvol. In plaats daarvan bieden wij u bij de docent thuis 2 uur prive-les aan met uitleg van de berekeningen die u niet kon maken of als zeer lastig heeft ervaren. Als zomeraanbieding bieden wij de online examentrainer incl. 2 uur prive-les aan voor een totaalbedrag van 65 euro. Deze voordeelaanbieding geldt gedurende de maanden juli t/m september.

Wij bevelen de variant met 2 uur prive-les door de docent van harte bij u aan.           

Voor de pechvogels hebben wij nog een bijzondere aanbieding. Mocht u met het zelfstudiepakket niet slagen voor het examen Vaarbewijs II dan bieden wij u de mogelijkheid alsnog de eerstvolgende mondelinge avondopleiding Vaarbewijs II te volgen waarbij de prijs van de online examentrainer (20 euro) gekort wordt op de cursusprijs van de avondopleiding Vaarbewijs II.

Zie Contact om de online examentrainer Vaarbewijs II te bestellen of neem telefonisch contact op (tel. 0299-367720).

Het zelfstudiepakket is uitermate geschikt als u nog deze zomer het vaarbewijs II wilt halen en dat in uw eigen tempo wilt doen.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info