UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs I zelfstudiepakket, nog deze zomer uw vaarbewijs


Het zelfstudiepakket Vaarbewijs I bestaat uit het cursusboek "Studiewijzer Vaarbewijs I en II" plus de daarbij behorende online examentrainer Vaarbewijs I plus gratis app en memotrainer. De examentrainer werkt op alle systemen (windows, apple, mac) en op alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC).

U kunt met deze examentrainer gedurende 4 maanden onbeperkt vragen oefenen en proefexamens maken. Ook kunt u met de gratis app gebruik maken van de memotrainer.

De memotrainer selecteert voor u de vragen die u regelmatig fout beantwoordt. Via de memotrainer krijgt u dagelijks de voor u lastige vragen op uw smartphone net zolang tot u deze juist beantwoordt.

Als zomeraanbieding betaalt u voor dit zelfstudiepakket 35 euro plus 3,05 euro voor verzending. Indien u tijdens uw studie gedurende 4 weken ook uw docent per mail/telefoon wilt kunnen raadplegen of om uitleg willen vragen, dan is de prijs 60 euro plus 3,05 euro voor verzending.  Deze voordeelaanbieding geldt gedurende de maanden juli t/m september.

Wij bevelen de variant met ondersteuning door de docent van harte bij u aan.

Voor de pechvogels hebben wij nog een bijzondere aanbieding. Mocht u met het zelfstudiepakket niet slagen voor het examen Vaarbewijs I dan bieden wij u de mogelijkheid alsnog de eerstvolgende mondelinge avondopleiding Vaarbewijs I te volgen waarbij de prijs van de online examentrainer (20 euro) gekort wordt op de prijs van de avondopleiding Vaarbewijs I.

Zie Contact om dit zelfstudiepakket te bestellen of neem telefonisch contact op (tel. 0299-367720).

Het zelfstudiepakket is uitermate geschikt als u nog deze zomer het vaarbewijs I wilt halen en dat in uw eigen tempo wilt doen.Kaart
Opbellen
E-mail
Info