UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs I dagopleiding

Snel Vaarbewijs I halen in 2 zaterdagen

U wilt uw vaarbewijs halen en bent een snelle leerling? Of u hebt gewoonweg geen tijd om in 4 avonden de cursus Vaarbewijs I klassikaal  te volgen. Dan is onze spoedcursus Vaarbewijs I iets voor u. Het idee is om in 2 zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur alle benodigde theorie voor vaarbewijs I door te nemen, zodat u optimaal bent voorbereid op het examen.

Wij kiezen bewust voor 2 zaterdagen van 4 uur elk omdat het niet mogelijk is om in één zaterdag 8 uur lang geconcentreerd de leerstof tot u te nemen. Spreiding over twee zaterdagen is beter om de lesstof te laten bezinken en biedt u ook de mogelijkheid om vragen over de op de eerste zaterdag behandelde stof op de tweede zaterdag aan de docent te stellen.  

Deze dagcursus is voor u een bijzondere mogelijkheid om samen met uw collega's, vrienden, kennissen snel het Vaarbewijs I te halen.

Als u een groepje heeft van minimaal 5 personen en u in uw omgeving een geschikte lesruimte weet te vinden (bijvoorbeeld een vergaderruimte, een ruimte in een buurthuis of bij de watersportvereniging), dan komen wij naar u toe.

Prijs voor de lessen op de twee zaterdagen: 150 euro per persoon. Daarbij is inbegrepen de online examentrainer Vaarbewijs I incl. gratis app en memotrainer. De Studiewijzer Vaarbewijs  I en II is niet inbegrepen.

Voor het vervoer vanuit Volendam naar uw lesruimte en terug wordt 50 eurocent per kilometer gerekend. Deze km-opslag wordt verdeeld over het aantal deelnemers.  

Heeft u meer dan 10 deelnemers dan kunnen wij in overleg met elkaar een passende offerte aanbieden.
.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info