UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsspecialist Waterland en Omstreken

Een gewoon goede vaarbewijsopleiding, precies op maat

Wij verzorgen bijna 20 jaar vaarbewijsopleidingen en mogen ons elk jaar weer verheugen in vele aanmeldingen. Niet alleen vanuit Edam-Volendam, maar ook vanuit Amsterdam-Noord, Ilpendam, Broek in Waterland, Monnickendam, Purmerend, Beemster, Zaandam, Oosthuizen tot en met de omgeving van Hoorn en Enkhuizen. Bij ons staat kwaliteit van opleiding en servicegerichtheid naar de klant op de eerste plaats. Uw docent is altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.   


VBO erkende vaarbewijsopleiding, lid van VIOK

Wij zijn aangesloten bij de VIOK (Vereniging Instructeurs en Opleidingen Kleinvaarbewijs) en we zijn een VBO erkende opleider. Via VIOK, VAMEX en VBO worden wij geinformeerd over nieuwe lesstof en aangepaste exameneisen. Wij houden u in de lessen hiervan op de hoogte. Het lesmateriaal wordt daarop jaarlijks aangepast.


Wij zijn nog één van de weinige opleiders met een klassikale opleiding van 4 lesavonden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een snelle variant (in 2 zaterdagen van 4,5 uur), een online opleiding, een schriftelijke thuisstudie en een privé-opleiding.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info