UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Leslocatie Vaarbewijs

Vaarbewijsopleiding in SG De Triade Edam

De klassikale avondopleidingen Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2 vinden plaats op de Scholengemeenschap De Triade, Nijverheidsstraat 2, 1135 GE Edam.

De school is gelegen aan de provinciale weg N 247 en is vanuit Amsterdam,  Purmerend of Hoorn goed te bereiken. Er is bij de school voldoende en gratis parkeergelegenheid.


Privéles vaarbewijs in Volendam

Privé-lessen en dagcursussen (max 6 personen) vinden plaats in onze eigen leslocatie Botter 6, 1132 GB te Volendam. Ook bij deze leslocatie is over het algemeen voldoende en gratis parkeergelegenheid. 

De  zaterdagochtend cursussen kunnen we ook in uw eigen omgeving organiseren (bij minimaal 6 personen), waarbij u als team een eigen leslocatie regelt.  Als u over de verschillende mogelijkheden meer wilt weten, neem dan contact met ons op (Klik  Contact / aanmelding ).

Onderstaande plattegrond toont waar de Scholengemeenschap De Triade is gelegen.

Nieuw: zaterdagopleiding vaarbewijs 1. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur. Lokatie: Botter 6 te Volendam. Kleine lesgroepen. 

Zaterdagcursus vaarbewijs 1
De laatste opleiding vaarbewijs 1 voor de zomer 2018: 14 en 28 april. Twee zaterdagen van 10.00 uur tot 14.00 uur  incl. lunch. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Varen zonder vaarbewijs
De boetes op het water  voor het varen zonder vaarbewijs zijn in 2017 niet verhoogd. De bestuurder van een snelle boot die even denkt dat kan nog wel zonder vaarbewijs, riskeert een boete van maar liefst 550 euro.


Avondopleiding vaarbewijs 1
Op 7 maart 2018 starten wij weer met deze klassikale avondopleiding. Reserveer tijdig een plaats. Het is de laatste avondopleiding vaarbewijs 1 voor  het zomerseizoen 2018.

Meer info: zie  Vaarbewijs 1 avondopleiding